Η ομάδα μας

Οι PhotoSapiens είμαστε μια δημιουργική ομάδα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Φωτογραφίζουμε δημιουργώντας σκηνικά σε συνάρτηση με το περιβάλλον. Καθετί τριγύρω μας μπορεί να είναι ερέθισμα στο να δημιουργηθούν ιδέες και εικόνες.

Μας αρκεί να γίνουμε χρήσιμοι μέσα από την τέχνη κοιτάζοντας τον κόσμο φωτογραφικά.

spiros - Η ομάδα μας

Σπύρος Ανδρουλάκης

Δημιουργός της ομάδας. Το 2014 ξεκίνησε η περιέργεια να γίνεται ιδέα, η ιδέα να μετατρέπεται σε ομάδα. Δεν χρειάστηκαν πολλά παρα μόνο φίλοι, έμπνευση αυθορμητισμός και φτιάχτηκε μια παρέα από δημιουργικούς ανθρώπους.

konstantinos - Η ομάδα μας

Κωνσταντίνος Σακκαδάκης

Μέλος/κρίκος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας που δημιούργησε η ομάδα PhotoSapiens. Με καλή διάθεση και φαντασία δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ξεχωριστό κάθε φορά ταξίδι, που ο καθένας έχει το ρόλο του αλλά και την ελευθερία να το βιώσει με το δικό του τρόπο.

mara - Η ομάδα μας

Μάρα Γιαμαλή

Η ελληνική φύση είναι η πηγή έμπνευσής μου, εκεί που τα χρώματα, τα αρώματα και τα συναισθήματα ζωντανεύουν.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία και η αγάπη μου για αυτήν με πήγε μέχρι τα Highlands της Σκωτίας, όπου η μαγεία του τοπίου με έκανε να μείνω αρκετό καιρό. Με την επιστροφή στον νησί μου, εντάχθηκα στην ομάδα των PhotoSapiens, όπου ως μέλος της ομάδας δημιουργούμε εικόνες μοναδικές για ανθρώπους ξεχωριστούς και εκφράζομαι γνωρίζοντας τις πτυχές της ανθρώπινης ομορφιάς μέσα από τοπία και μέρη μοναδικά.

gianna - Η ομάδα μας

Γιάννα Κονταξάκη

Η αντικατόπτριση των εικόνων και των ήχων η διέγερση των αισθήσεων και η μεταφορά της μαγειας είναι λίγα από τα πράγματα που θέλουμε να αποδώσουμε μέσω της κινηματογραφικής τέχνης. Πρωταγωνιστικός ρόλος στην πραγματοποίηση αυτή ορόλος του βίντεο που μέσα από την πολυετή εμπειρία στη σκηνοθεσία χορευτικών παραστάσεων μας δίνεται η δυνατότητα να χαρίσουμε στην κινούμενη εικόνα την καλλιτεχνική πινελιά που αρμόζει σε κάθε έργο.

error: Content is protected !!