“κοίτα τη δουλειά σου”

About This Project

Το εγκαταλελειμένο Μοτέλ Ξενία στον Καρτερό, σχεδιασμένο στα τέλη της δεκαετίας του ’50 από τον αρχιτέκτονα Άρη Κωσταντινίδη, αποτέλεσε την έμπνευση για αυτό το project καθώς οι κενοί φθαρμένοι τοίχοι του έγιναν το εναλλασσόμενο σκηνικόγια μια σειρά από φωτογραφίσεις.

Οι χώροι ζωντάνεψαν εφήμερα με τη χρήση ποικίλων αντικειμένων, που στήθηκαν στοχευμένα για κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες.

Το project παρουσιάζει 19 επαγγέλματα με μόνο κοινό στοιχείο τον ίδιο χώρο. Έπιπλα μεταφέρονταν, αντικείμενα ξεθαύονταν από το παρελθόν για να αντικατασταθούν ξανά και ξανά πίσω από τα πρόσωπα που συμμετείχαν. Η προσπάθεια αυτή έγινε ακόμα ευκολότερη από τη στιγμή που φίλοι μας θέλησαν να συμμετέχουν. Το ταλέντο τους και η άψογη συνεργασία τους μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα.

Μετά την ολοκληρώση του project με τίτλο «Κοιτα τη δουλεια σου», όπου πήραν μέρος αληθινοί επαγγελματίες και που κράτησε ένα χρόνο και τρεις μήνες για να τελειοποιηθεί, πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στον πολυχώρο ΔιαRτηρητεο τον Απρίλιο του 2017. Τα έσοδα από την έκθεση διατέθηκαν όλα για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

 

 

POSTER 1 683x1024 - "κοίτα τη δουλειά σου"

poster 1 1 - "κοίτα τη δουλειά σου"

Project

"κοιτα τη δουλεια Sου"

Date
Category
κοινωνικη δραση
error: Content is protected !!